De laatste dag van onze expositie leverde een onverwacht groot aantal bezoekers op vanmiddag
(zondag 23-12)
Een prachtige afsluiting van een mooie expositie. Met enige weemoed na de laatste gast de foto's weer van de muren gehaald en opgeborgen. Een laatste blik achterom, kale witte muren. Voldoening.

Deze woorden schreef ik gisteren in mijn status op Facebook en nu een dag later voelt dat nog steeds zo. Natuurlijk jammer dat het maar 2 weken heeft gehangen en mogelijk nu in kasten, laden, dozen verdwijnt om wellicht niet meer in deze vorm te voorschijn te komen.

Het samen in een mentoraat bezig te zijn geweest heeft mij (en naar ik begreep ook de anderen) een verrijking gebracht. Een honger maar meer verdieping, naar andere beelden vastleggen, zoeke
n naar een tweede en misschien zelfs wel verdere laag in de foto.

En tegelijkertijd niet vergeten ook de snapshots te blijven maken en de beelden die je eerder natuurlijk ook niet voor niets zo vaak en zo graag produceerde. 

Zoals ik de vorige keer al schreef ... even een pasje op de plaats en dan weer met iets nieuws/anders bezig zijn. De plannen zijn er al en als het zover is dan zal daar op deze plek gewag van maken.

Voor nu voor iedereen die dit leest: hele fijne feestdagen.

Rob

Chantal

24 december 2012

Tja, aan alles komt een eind; ook aan goede en leuke dingen! Fijn in elk geval dat je er een voldaan gevoel aan overgehouden hebt, zowel aan het mentoraat als aan de afsluitende expositie. Daar gaat het tenslotte om, lijkt me!! Ben benieuwd waar je je fotografisch gezien in het nieuwe jaar mee bezig gaat houden. In de tussentijd wens ik jou en de jouwen ook hele fijne feestdagen toe!!


Reageer op dit bericht