Degenen die wel eens eerder een blog van mij gelezen hebben weten dat ik ondertussen al een aantal jaren samen met 9 'facebookcollegafotografen' een clubje vorm die iedere keer weer iets bedenkt om als gezamenlijk project op te pakken. Na o.a. 50 dagen/50mm en 52 weken/52 thema's zijn we begin dit jaar begonnen aan 'het alfabet'. In ons geval betekent dat met grote fotografische vrijheid de opeenvolgende letters verbeelden. Eén letter per 14 dagen, dus dan zijn we 52 weken later klaar en weer een jaartje verder ;-)

Deze week en de komende week zijn we bij de letter K aanbeland, dus bijna op de helft. En, zo dacht ik, wel aardig om hier ook wat van mijn brouwsels te laten zien omdat het in een besloten groep plaatsvindt.
Zal het niet overdrijven en het bij een aantal letters tegelijk houden. Dan houd ik nog wat over voor een volgend blog.

Ik zat bij het begin van dit nieuwe project nog helemaal in de modus van mijn 365 dagen reeks. Ik heb de stijl, layout daarvan doorgetrokken in dit nieuwe project. Niet origineel wellicht, maar toen ik er mee begon voor mij voor gemakkelijk en nu zet ik het maar door. Vanwege de consistentie van deze nieuwe reeks zullen we maar zeggen. Die consistentie overigens zit eigenlijk alleen maar in de layout. Qua onderwerpen en verbeelding vliegt het verder alle kanten op. En zoals altijd, soms heb je meer inspiratie of gelegenheid te fotograferen dan anders. Dat hoort bij een 'verse' foto ook.

Deze eerste keer laat ik de letters A t/m F zien.

A:

B:

C:

D:

E:

F:

Reageer op dit bericht